KOIRAHOITOLA

Etusivu
Hoitoaika
Tilat
Tuonninehdot
Hoitaja
Kuvia
Ajo-ohje
Hinnasto


KOIRAKOULU

Etusivu
Kurssiesittelyt
Paimennus
Esittely
Ajo-ohje
Kuvia


ESITTELY

Olen Minna Jokisaari. Oma harjoituskenttä ja -halli löytyvät taloni takaa Tupoksessa. Halli on kooltaan 387 m2 kasvihuonetyyppinen maapohjainen tila. Ulkokenttä on noin 1000 m2 kivituhkakenttä.

Ensimmäisen koirani sain vuonna 1973. Se oli valkoinenlänsiylämaanterrieri Ärjän kennelistä. Myöhemmin ostin shelttejä, bordercollieita ja kelpieitä; ja sen myötä innostuin paimenkoirista. Kotona on nyt bordercollieita.

Agilityn harrastamisen aloitin vuonna 1989. Seuraavana vuonna suoritin koulutusohjaajakurssin ja vuonna 1992 valmistuin agilitytuomariksi. Vuodesta 1990 lähtien olen aktiivisesti kouluttanut agilityä. Olen ollut tuomarina mm. vuoden 1998 MM-karsinnoissa, 1999 SM-kilpailuissa sekä 2000 SM-kilpailuissa, jotka olivat samalla myös MM-karsinnat. Ulkomailla olen käynyt arvostelemassa Portugalissa ja Ruotsissa. Nyttemmin toimin tuomarina varsin harvakseltaan, muutamia kertoja vuodessa. Olen kouluttanut useita uusia agilitykouluttajia, -toimihenkilöitä, -tuomareita sekä paimennuskilpailuihin toimihenkilöitä. Olen ollut vuosikymmenen aktiivisesti mukana yhdistystoiminnassa ollen Oulun Koirakerhon puheenjohtajana, varapuheenjohtajana, jäsensihteerinä sekä agilityjaoksen vetäjänä.

Olen kouluttanut useaa, nopeasti laskien kolmeatoista omaa koiraani agilityyn ja useimmalla niistä olen kilpaillutkin. Paimennuskilpailuissa olen startannut seitsemällä eri koiralla kaikissa myös ylemmissä luokissa. Olen kouluttanut agilityn lisäksi myös tottelevaisuutta, arkitottelevaisuutta, näyttelykäyttäytymistä ja paimennusta. Paimennus vei niin mennessään, että nyt kotona on myös pieni lampola ja siten pienimuotoista lampaanlihan tuotantoa. Näyttelyissä olen esittänyt koiriani mm. Hollannissa, Luxemburgissa, Saksassa ja Belgiassa. Sekä tietty Suomessa RYP-sijoituksinkin.

Koulutukseltani olen FM (synteettinen orgaaninen kemia). Olen valmistunut Oulun Yliopistosta. Opiskelustani vuoden vietin Hollannissa ja toisen Belgiassa. Nuorempana asuin pari vuotta Sveitsissä. Kymmenen vuotta työelämästäni vietin lääketeollisuudessa Orionin palveluksessa markkinoiden eläinlääkkeitä.

Toiminimi Sata1 on perustettu vuonna 2002. Vuonna 2006 toiminta aktivoitui täysipäiväiseksi. Toiminimen alla toimii lampolani (syksyisin myyn itsekasvattamaani karitsanlihaa), kennelini (satunnaisesti työlinjaisia bordercollien pentuja), koirahoitolani sekä koirakouluni.

Tervetuloa!
Minna Jokisaari, p. 0400 313 797
tmi Sata1, Y 1741573-9


Minna Jokisaari, minna.jokisaari[ÄT]sata1.com, puh. 0400 313 797