KOIRAHOITOLA

Etusivu
Hoitoaika
Tilat
Tuonninehdot
Hoitaja
Kuvia
Ajo-ohje
Hinnasto


KOIRAKOULU

Etusivu
Kurssiesittelyt
Paimennus
Esittely
Ajo-ohje
Kuvia


KURSSIEN KUVAUKSET

Koska halli/kenttä sijaitsee lähellä asutusta, en voi valitettavasti ottaa tunneille haukkuvia koiria. Myöskään pihalla tai pihalla olevassa autossa ei saa antaa koiran haukkua. Olkaa hyvä ja ulkoiluttakaa koirat ennen hallille (pihaan) tuloa. Pitäkää koirat kiinni myös parkkipaikalla. Kursseille voi osallistua kiimassa olevan nartun kanssa. Tällöin koiralla tulee olla juoksuhousut jalassa.

Hinnat sisältävät alvin. Tilinumeron saat vahvistusmeilin yhteydessä. Koulutettavan tulee huolehtia omasta ja koiransa vakuutusturvasta.

Ilmoittautumisen voi tehdä etusivulla löytyvien lomakkeiden kautta.
Tarvittavia tietoja ovat: ohjaajan nimi, kännykkänumero, meiliosoite, koiran kutsumanimi sekä rotu. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautuminen katsotaan peruutetuksi koiran tai ohjaajan sairastuessa (lääkärintodistus esitettävä) ennen kurssia. Poisjäänti kurssilta ilmoittamatta ei ole peruutus, vaan tällöin asiakas on velvollinen maksamaan kurssimaksun.

Putkensiivousmaksu! Mikäli koira pissaa avo- tai umpitunneliin veloitan 5 e siivousmaksun.

Seuraavat alkavat kurssit ja niiden hinnat löytyvät etusivulta.


PENNUILLE

Arkitottelevaisuus-kurssi

Kurssilla opetellaan arjessa tarvittavaa tottelevaisuutta (seuraaminen, sivulletulo, istuminen, seisominen, maahanmeno, paikallaolo, luoksetulo) niin yksittäis- kuin ryhmäliikkeinä. Lisäksi harjoitellaan kohtaamisia, tervehtimisiä, terveydenhoitoa, temppuja ja agilityä. Kurssi sopii sekä uusille että "vanhoille" koiranomistajille.
Kurssi on identtinen Fiksu koira -kurssin kanssa.


Agility: Pentuagility
5-10 kk ikäisille pennuille, ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.

Kurssilla tehdään pennulle sopivia harjoitteita; lähtöönjättöä, pujottelua, kontakteja, eteenmenoa sekä erilaisia ohjausharjoitteita ilman hyppyrimoja. Tosi hauskaa!


Agility: Pentuagility JATKO
5-10 kk ikäisille pennuille, ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.


Agility: PentuagilityPRO
ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.

PRO-kurssi on tarkoitettu kokeneille agilityohjaajille, jotka tähtäävät uuden pentunsa kanssa kilpailemaan.


TOTTELEVAISUUSKURSSIT

Arkitottelevaisuuskurssi

Kurssilla opetellaan arjessa tarvittavaa tottelevaisuutta (seuraaminen, sivulletulo, istuminen, seisominen, maahanmeno, paikallaolo, luoksetulo) niin yksittäis- kuin ryhmäliikkeinä sekä erilaisina variaatioina. Lisäksi harjoitellaan kohtaamisia, tervehtimisiä, terveydenhoitoa, temppuja ja agilityä. Kurssi sopii sekä uusille että "vanhoille" koiranomistajille.


Arkitottelevaisuus JATKO-kurssi

Kurssilla harjoitellaan lisää arjessa tarvittavaa tottelevaisuutta (seuraaminen, sivulletulo, istuminen, seisominen, maahanmeno, paikallaolo, luoksetulo) niin yksittäis- kuin ryhmäliikkeinä. Lisäksi harjoitellaan kohtaamisia, tervehtimisiä, temppuja ja agilityä. Kurssilla tehdään samantyyppisiä liikkeitä ja harjoitteita kuin arkitokokurssilla, mutta haastavammassa muodossa.
Sopii kaikille arkitottelevaisuuskurssien käyneille sekä kertauskurssina kaikille aikuisille koirille, joilla kelpo perustottelevaisuus. Oiva kurssi myös ikääntyville koulutetuille koirille mielenvirkistykseksi.


Rally-tottelevaisuus
yli 6 kk vanhoille koirille

Rally-tottelevaisuus on uusi 2000-luvun alussa kehitetty koiraurheilulaji. Tokoiluun haluttiin pehmeämpi ja hauskempi versio. Rally-toko on jo joissain maissa virallinen kilpailulaji, mutta meillä aivan uusi tulokas. Rally-tokossa koirakko suorittaa radan itsenäisesti ohjetauluissa olevien tehtävien mukaan. Tehtäviä ovat erilaiset käännökset, peruutukset, pujottelut ja hypyt. Koiralle saa puhua/kehua ja sille saa antaa useita käsimerkkejä suoritusten aikana. Tosi kiva laji. Sopii kilpatokoilun piristämiseen, agilityharrastajille kiva vaihtelu ja edistää myös arkitottelevaisuutta joka koiralla.


Rally-tottelevaisuus ratakurssi
yli 6 kk vanhoille koirille

Kurssilla tehdään lyhyempiä ja pidempiä ratoja, sisältäen myös yksittäisten liikkeiden hiomista.


Rally-tottelevaisuus JATKO/KERTAUS!
-


Kilpatottelevaisuuskurssi ALO

Lisätietoja tottelevaisuuskokeista tästä linkistä. Tämä kurssi sopii koirakoille, jotka ovat jo harjoitelleet tottelevaisuutta jonkin verran. Kurssilla tehdään "vähän kaikkea" eli sekä alempien että ylempien luokkien liikkeitä koirien tason mukaisesti. Tavoitteena kilpaileminen tottelevaisuudessa.


KAIKILLE SOPIVAA, KIVAA!

Temppu-/tasapaino-/hupikurssi
yli 5 kk vanhoille koirille

Hauskaa koirasi aktivointia! Paljon on mukana myös tasapainoa kehittäviä tehtäviä. Sopii kaikille koirille, myös vanheneville veteraaneille mielenvirkistykseksi. Klikkerin käyttö suositeltavaa, mutta ilmankin onnistuu.


Arki-rally-agility
Yli 10 kk vanhoille koirille

Mukavaa puuhastelua, jossa mukana jumppaa aivoille ja kropalle. Kurssilla tehdään arkitottelevaisuutta, rallytokoa ja alkeisagilityä. Monipuolista kaikille koirille.


AGILITY

Agility: Pentuagility
5-10 kk ikäisille pennuille, ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.

Kurssilla tehdään pennulle sopivia harjoitteita; lähtöönjättöä, pujottelua, kontakteja, eteenmenoa sekä erilaisia ohjausharjoitteita ilman hyppyrimoja. Tosi hauskaa!


Agility: Pentuagility JATKO
5-10 kk ikäisille pennuille, ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.


Agility: PentuagilityPRO

PRO-kurssi on tarkoitettu kokeneille agilityohjaajille, jotka tähtäävät uuden pentunsa kanssa kilpailemaan.


Agility: Alkeiskurssi
yli 10 kk vanhoille koirille, ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.

Agilityn alkeiskurssilla opetellaan agilityesteiden oikea ja turvallinen suorittamistapa sekä opetellaan myös ohjaamisen perusteita. Sopii sekä ilokseen agilitystä haaveileville että kilpauralle tähtääville koirakoille. Koirien tulee olla ohjaajiensa hallinnassa, eivätkä saa olla agressiivisia toisille koirille. Agilityssä koira suorittaa esteitä irrallaan. Ainoastaan ensimmäisellä tunnilla koira on suurimman osan ajasta remmissä kiinni.


Agility: Jatkokurssi 1
ohjaajan alaikäraja on 13 vuotta.

Vahvistetaan oikeaa agilityesteiden suorittamista, opetellaan lisää ohjaamisen saloja sekä tehdään jo pieniä radan pätkiä. Kurssille voivat osallistua koirat, joilla on perustiedot useimpien esteiden suorittamisesta.


Agility: Jatkokurssi 2

Opetellaan lisää ohjaamisen saloja sekä tehdään radan pätkiä, joihin sisältyy pujottelua ja kontaktiesteitä. Kurssille voivat osallistua koirat, jotka ovat käyneet Minnan Koirakoulun agilityn jatkokurssi 1:sen.


Agility: valmennusryhmät
Agilityn tasoryhmät menevät järjestyksessä: (pentuagilitykurssi), alkeiskurssi, jatkokurssi 1, jatkokurssi 2 ja agilityvalmennus. Katso lisätietoa jatkokurssin jälkeisestä harjoittelusta linkistä Agilityvalmennus.


YKSITYISTUNNIT

Yksityis- ja paritunnit (=kaksi koirakkoa)
Lajeina agility, arki- ja kilpatottelevaisuus.

Sitova ilmoittautuminen kursseille sekä tiedustelut:
puh. 0400 313 797, minna.jokisaariÄTsata1.com

^Ylös!

Minna Jokisaari, minna.jokisaari[ÄT]sata1.com, puh. 0400 313 797